onsdag den 24. juni 2009

Håndens arbejde

Min mund bearbejder ihærdigt din klit, mens to af mine fingre masserer den del af dig, som vender op mod din mave og dit venusbjerg. Du kommer kort efter, mens jeg skiftevis suger dig langt ind i min mund, og masserer dig bestemt med min tunge.

Jeg lader dig falde lidt til ro igen, mens jeg med et skævt smil iagtager dig, da du prøver at få kontrol over dit åndedræt igen - kun mine fingre i din kusse arbejder stilfærdigt videre.

Da du er ved at være kommet dig helt, indfører jeg også min ringfinger, og i en spids kegleform undersøger de dit indre, mens mine knoer sørger for rytmisk berøring af indgangen. Imens presser og trækker jeg let med venstre hånd på din mave, for at stramme huden, og eksponere så meget af dig som muligt.

Jeg lader også min lillefinger komme ind til de andre, og holder den del af min hånd stille, så du kan udvide dig, mens min tommel masserer dig omkring klitten; ikke en kildren, men en vedholdende trykkende massage i området.

Jeg holder det sådan lidt, og rækker ud med min venstrehånd, og tager flasken med creme; jeg trykker noget ud på må min højre, og med venstre hånd fordeler jeg det overalt på mind hånd, og dine skamlæber og din indgang.

Så bøjer jeg min tommel, og lader den søge ind i hulrummet i min håndflade, og ind mod venstre side af din fisse; ind med spidsen af fingeren mellem din væg og min hånd. Og jeg presser langsomt, men bestemt og uden at tøve - en smule med hånden, men mest fremad med tommelen.

Og langsomt udvider din ellers snævre indgang sig, og lader min tommel passere. Jeg har heldigvis lange, slanke, aristokratiske hænder - ellers er jeg ikke sikker på det ville kunne lade sig gøre.

Du sukker dybt da du fyldes - det er vist den første lyd du er kommet med, siden du kom. eller jeg har været for koncentreret til at bemærke noegt før?

Jeg bruger et øjeblik på at beundre synet af din kusse formet omkring mit håndled, inden jeg udfører den sidste manøvre - jeg bøjer mit håndled en smule tilbage for at skabe plads, så mine fingre kan bøjes, og jeg kan trække dem ned til min håndflade, med min tommel rundt om. Knytnæven på min arm, eller som det er nu, pikhovedet på min kæmpepik, under en kontrol jeg aldrig ville være i stand til med min virkelige pik.

Jeg bevæger min hånd langsomt tilbage, og langsomt frem. Du kan føle hver enkelt mikroskopisk bevægelse jeg laver, mangefold, og jeg kan mærke hvordan du kan mærke det. Vi er mere sammen end vi nogensinde har været før, og dog også fjernere - du har nu lukket dine øjne, og føler kun, mens jeg beskuer dig; nærværende men samtidig afsides.

Du kommer pludselig; jeg kan mærke krampetrækningerne i dig, og din kusse der trykker sig sammen om mig, i et nærmest smertefuldt greb. Jeg holder min hånd stille, og koncentrerer mig om at føle dig, at se dig. Du er vidunderlig smuk når du kommer - hvis ingen har fortalt dig det før, skal du vide det!

Igen lader jeg dig falde til ro. Jeg prøver igen at bevæge min hånd, men opdager at jeg ikke kan. Dine kramper har presset luften ud, og efterladt os siddendesammen i et vakuum; jeg er ikke længere sikker på hvem af os, som har fanget hvem, og hvem som er i kontrol, hvis nogen. Jeg kan mærke at jeg er ved at få krampe i min hånd af presset.

Jeg får lirket min venstrehånds pegefinger ind, mellem min hånd og din fisse; med et hørligt sug strømmer luften til, og trykket fortager sig. Jeg begynder nu, hvor jeg kan bevæge mig lidt frit igen, at bevæge min hånd frem og tilbage; stadig langsomt men længere, og dybere end før.

Jeg drejer min hånd, og masserer igen toppen af din skede, med hele min hånd; min venstre ligger på din mave, og kan fornemme bevægelserne i dig. Dit g-punkt stimuleres, og denne gang kan jeg mærke du er på vej til at komme: hele din krope begynder at sitre og du løfter dit bækken rytmisk, dit åndedrag bliver dybt og forceret, men samtidig frit.

Og du kommer, og du sprøjter ud over mig, min arm og mit ansigt, som studerede dig indgående. Jeg er overrasket for det har jeg ikke oplevet før. Det har du heller ikke; da du kan kontrollere dig selv igen, løfter du dit hoved, og kigger med store øjne nedad dig, og på mig. Overrasket, lidt skræmt, lidt pinligt berørt og lidt imponeret af dig selv.

Jeg lader igen luft komme til, folder mine fingre ud, og trækker roligt min hånd ud af dig; den glider forbløffende let nu. Og jeg når lige at se det fantastiske syn, af dine opsvulmede skamlæber, som atter lukker sig omkring dit udspilede hul, som allerede begynder at trække sig sammen i sekundet efter min hånd er kommet ud.

Jeg lader smilende min krop glide op mellem dine våde ben, op ad din mave, og op til dit hovede. Vi kysser, og sammen smager vi på dig, på min stadig drivende våde arm og hånd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar