fredag den 26. juni 2009

De 5 og Safeword'et

Når jeg siger, jeg ikke er til BDSM er det nok en sandhed med modifikationer.

For faktisk er den første sexuelle fantasi jeg kan huske stærkt præget af bondage og S/M elementer. Det må være 4. klasse, for den involverer mig og den pige fra klassen jeg dengang var forelsket i.

Jeg kan huske hvordan jeg lå i min seng hos min far, og virkelig dyrkede den i tilstanden mellem søvn og opvågnen.

Hovedelementet var, at vi var ved at opklare et eller andet mysterium; og blev taget til fange af skurkene. Meget De 5 agtigt. Men der holdt det så også op; for vi befandt os sidenhen bundne, nøgne; og det vi var bundet med var en eller anden form for ståltråd. Som udover at holde vores arme og ben fast, og gjorde vi ikke kunne bevæge os meget, også var bundet om vores kønsdele. Stramt rundt om mine nosser og rundt om roden, og både midt op i revnen og omkring skamlæberne på hende.

(Jeg må sige jeg ikke helt ved hvilke ord jeg skal bruge; for jeg kan ikke huske hvilke jeg brugte i tankerne. Men jeg kan huske, at billederne var en ti årigs, og altså før pubertet - så tissemand og tissekone, etc, ville nok være det mest billedligt korrekte. Men det virker lidt pædofilt at skrive?!)

Jeg tror nok, at fantasien som regel sluttede med, at jeg under stor smerte fik vredet mig ud af båndende og befriet os begge; men jeg er ikke sikker. Men jeg kan huske billedet, mens vi stod bundet der.

Men siden er det altså ikke noget jeg mener at have dyrket - hverken i fantasi eller praksis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar