søndag den 31. maj 2009

Opvågnen

Jeg vågner op ved at du har min pik i munden. Stiv og stor er den. Det er en høne eller æg situation. I don't care.

Din mund bevæger sig omhyggeligt om hele min pik; fra at spidse til når du frigiver toppen af hovedet, til en udvidelse nedover den bredeste del, og igen den hårde samling om skaftet. Og det føles uendeligt godt.

Men dit formål var vist at være sikker på at min pik var stiv, så du kunne bruge den, for du slipper mig med munden og sætter dig på mig. Dybt, dybt befinder jeg mig i dig i løbet af ingen tid, og du føles så godt. Og det er så vidunderligt at lugte netop din fisse omkring mig.

Heldigvis finder du det også godt; dit bækken hamrer op og ned på mig og efter lidt tid kommer du, mens du rider på mig.

Jeg er et eller andet sted ikke helt med, men det føles så rart da du bagefter lader dit hår smyge over mine bryster, og du lægger dit rødmende ansigt på min arm.

Vi ligger lidt sådan, og jeg kigger dybt i dine øjne; dine vidunderlige øjne. Min mund glider ned af din krop, over din strube og din hals til dine svedige og salte byster, til den eftergivende og dybe nagle, og til den vidunderlige fisse, som er hvad jeg lever og kan dø for.

Men i dag er det ikke kun den det handler om, har jeg bestemt mig for. Så jeg presser mit pikhoved op i hulrummet dér er under den - op i mod dit røvhul. Og jeg har svært ved at styre mig, og presser for at komme derind.

Men du griber om mig med hånden, så jeg må holde igen, og med den anden hånd holder du en pegefinger lidt mystisk op foran dine læber som for at tysse på mig; du smiler så og rækker ud, og har åbenbart noget creme ved din seng; som du smører mig... min pik i; og lægger dig ned, og smører dig omkring dit røvhul.

Og jeg lægger igen mit pikhovede til, og presser til, og du tager din hånd, men nu hjælper du selv til at trykke min pik mod din røv. Og lidt efter lidt, langsomt, glider mit store brede pikhovede ind i det der burde være lukket land; du bider dig i underlæben. Du er smuk. selv ved jeg ærlig talt ikke hvordan jeg ser ud i dette øjeblik; højst sandsynligt ligner jeg en maniac.

Men det er fedt at være i din røv. Vidunderligt. Og det er så fascinerende at se, hvordan dit mellemkød trækkes ud og ind, når jeg puler dig frem og tilbage; langsomt først, men det kan det jo ikke blive ved med. Det mest utrolige er dog også at kunne se din tomme fisse, klar til at modtage hvad som helst, blive strukket frem og tilbage i bunden i takt med at min pik bevæger sig ud og ind i din røv.

Jeg sætter min tommel på din klit, og kan ikke holde til det længere; jeg eksploderer i dig, i din endetarm, igen og igen. Og helst igen. Men min pik glider ud af dig.

Og vi går hurtigt i bad, for selvom det er usagt ved vi begge at vi skal vaskes. Men det er vidunderligt at være i badet med dig. Og jeg får den tanke, at nu ved jeg du er min; og jeg ved du elsker mig. Og jeg ved jeg elsker dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar