søndag den 22. marts 2009

The shoot

Jeg har ønsket at de billeder skulle tages i lang tid - for det er muligt at min krop er blevet ældre og har forandret sig, men jeg synes selv i øjeblikket, at jeg er så flot når jeg ser mig selv i spejlet, nøgen, at jeg har lyst til det skal foreviges.

Nu har du så herset rundt med mig en lille time, og taget hvad der i gamle dage ville være adskillige filmruller, i forskellige positurer og lyssætninger. Du var lidt overrasket da jeg spurgte dig om du ville tage billederne, men efter at have tænkt dig om indvilligede du - du syntes vist også det kunne være interessant.

"Det var så slut på den del," siger du, og går hen og monterer kameraet på en trefod. Skjult beundrer jeg din lækre røv, hvis former tydeligt træder frem i den lette sommerkjole du har på, når du læner dig forover. Du tager en genstand fra bordet ved siden af - en remote til kameraet forstår jeg senere - som du kommer i hånden, og går hen til mig.

Jeg går udfra du skal justere hvordan jeg står, så jeg bliver ret overrasket da du går ned på det ene knæ, og tager min pik i munden, hvorefter dine hænder griber om min røv, for støtte og for at styre mig tættere.

Dine læber har lukket sig om min pik nede ved roden, og din tunge holder om og leger med den - med et let sug omfavnes den af dine kinder, og gør illusionen og følelsen perfekt - blodet strømmer til.

Jeg er stadig overrasket - jeg skal gerne indrømmet at jeg nok har fantaseret om at noget skulle ske, men derfra og til... Men følelsen af det tilstrømmende blod, og den hastigt voksende pik i din mund, gør at jeg ikke kan stå imod, selv hvis jeg ville. Mine hænder folder sig om dit baghovede, og trækker det et par millimeter tilbage.

Du kikker op på mig med et skælmsk blik, og med hænderne på mine balder signalerer du at jeg skal dreje - i en akavet pirouette får vi drejet os 90 grader, og din mund glider ud og op af det der nu er ved at være min fuldvoksne pik, da blitzen går af, og jeg forstår hvad det var du skjulte i din hånd.

Jeg lukker øjnene og mærker hvordan spidsen af din tunge leger med strengen under mit pikhovede, og du lukker læberne, og stadig med det sug som gør at dine kinder former sig om mig, lader du dem glide op om hovedet, og ned om skaftet, igen og igen.

Jeg bemærker gennem mine lukkede låg, hvordan blitzen flere gange går af, og kan også nu genkende den minimale bevægelse du laver med hånden for at aktivere kameraet.

Efter lidt tid - det føles længe, men alt for kort, lader du din mund glide helt af mig, og slipper mine balder. Jeg åbner øjnene, og kigger på dig. Med den frie hånd hiver du din kjole op, så den lægger sig på din ryg - du har ingen trusser på ser jeg.

"Knep mig," siger du, halvvejs kommanderende. Uden at tøve går jeg bag dig. Du bøjer ned, stadig på knæende og nu med dine underarme vandret mod gulvet. Din røv er endnu mere bedre end jeg havde anet, befriet af sommerkjolen og med dine ben let spredt er dens hjerteform perfekt, og indrammer den smukke fisse på bedst muluge vis.

Den smukke fisse, som jeg øjeblikket efter lader min pik røre og lige bevæge sig rundt omkring, for en -blitz - begyndende fugtning, hvorefter jeg trænger ind i dig, og hurtigt bevæger mig helt ind - blitz.

"Ja, knep mig - hårdt," siger du, med dit hovede på dine hænder, og jeg holder om din talje med mine hænder på din røv, og prøver at komme så langt op i dig så muligt, og så langt ud som muligt, uden at komme helt ud, og prøver at opnå en jævn rytme, og imens går blizen i samme rytme, og understreges af lyden af vore kroppe der hårdt rammer hinanden, når jeg er længst inde i dig.

"Hårdere," hvisler du, og jeg prøver, men det går for hurtigt, det hele er gået for hurtigt. Du må kunne mærke det på mig - blitz - eller høre det, jeg ved det ikke, men pludselig løsriver du dig fra mit greb og mig, og du vender dig og tager igen min pik i munden. Resolut, bevæger du munden fra kransen af hovedet og helt ned til roden, selvom man skulle tro det ikke kunne lade sig gøre, igen og igen, i samme rytme jeg holdt før - ikke længe, for du hører mig begynde at stønne, og mit hovede svulmer yderligere i din mund, som du fjerne og lader din hånd køre op og ned af mit skaft, mens du holder mig hårdt - blitz - og retter min pik mod dit ansigt, og jeg kommer og sprøjter på dig, på din pande, din kind, dine læber, og jeg kan dårligt stå for mine knæ blive bløde, og blitzen blinker, og jeg kan ikke holde op med at komme i ryk efter ryk som farer gennem min krop.

Men det stopper dog på et tidspunkt, og du slipper mig, og jeg læner mig stakåndet mod væggen. Du kigger på mig, min sæd hænger i dit øjenbryn, der er også kommet nogle pletter på din kjole, du har et bredt, lidt hånligt smil. Blitz.

"Fedt!" griner du. "Det har jeg sgu altid drømt om at gøre."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar