tirsdag den 10. marts 2009

I seng med Leoparddrengen


Sidst du så mig var jeg Leoparden. Nu ligger du under dynen og venter på mig. Jeg træder ind i rummet - dine øjne viser undren: jeg er ikke længere Leoparden, men et menneske. Jeg er i badekåbe, du kan se mit ansigt og hår stadig er vådt - men jeg lader kåben falde, og dine øjne falder på min pik, som peger dig i møde; bag pikken er min krop, som minder om klassisk statue, men den kan du ikke hæfte dig ved nu.

Jeg kigger dig i øjnene, mens jeg går mod sengen, og stadig mens jeg lægger mig ned og river dynen af dig. Vores kroppe mødes - min er varm opdager du, selvom den stadig er våd efter badet. Vores læber, vores tunger mødes - kort, for jeg river mig løs, og lader min tunge glide ned af din hals, med et besøg af mine læber på din strube. Jeg ånder tungt ud, og du kan mærke min ånde.

Mt hovede glider længere ned af din krop, og mine læber lukker sig om dit venstre bryst, mens du mærker min hånd lukke sig om dit højre; dit ene bryst er mellem mine læber, det andet mellem mine fingre. Jeg bider lidt, før jeg giver slip og bevæger mig længere ned. Rundt om navlen, ind i navlen, stadig med min venstre hånd på dit bryst.

Min højre hånd presser dit venstre lår til siden, jeg kan mærke varmen fra din fisse, og nu går jeg direkte efter den, og smagen er euforiserende og medrivende. Min mund og ansigt angriber den midt i, og prøver at komme så langt som muligt, uden det store resultat, men min tunge trænger ind i dig. Jeg besinder mig, løfter mit hoved lidt, men du ser det ikke, du ligger med lukkede øjne, som hvis de var åbne ville kigge op i loftet. Mine læber lukker sig om din klit, og min tunge masserer den, inden jeg igen giver slip, og lader spidsen af min tunge gå på udforskning i din fisse, hvor jeg bliver noget tid. Men jeg må også vide hvad der gemmer sig omkring, og kommer ud igen og lader min tunge glide ned mellem først dit venstre lår og din fisse, og derefter det højre. Blandingen af sved og safter euforiserer mig yderligere, jeg fører mit hovede længere ned og udforsker området under din fisse, lade min tunge glide rundt om dit røvhul, og udforsker modstanden før jeg igen søger op til varmen og din klit som jeg suger og prøver at sluge og masserer med tungen til du med din hånd på mit hovede markerer jeg skal komme op.

Hvilket jeg gør, noget mod min vilje. I omvendte rækkefølge bevæger jeg min tunge op, over dit navne dit bryst, din hals, for atter at mødes med dine læber og din tunge. Jeg kan se du kan smage dig selv, jeg kan se dine pupiller udvide sig i nydelse, og jeg kan mærke dine hænder på mine balder trække sig sammen og rive mig mens jeg gelejdet af min venstre hånd bevæger min pik ind i dig. Jeg stopper efter mit hovede er kommet ind i dig, for at smage dig rigtigt, og for at tvinge mig til at vænne mig til at være i dig, og tøjle min pik som skriger i lykke over at være kommet hjem.

Jeg fjerner min hånd, og lader mine hofter fuldende presset, og vi mødes, og vores bryster mødes og vores tunger mødes og vores læber mødes, og mine arme griber under dine ben og presser dem op, så jeg kan komme længere op i dig, alt imens jeg trykker mig længere ind og tættere på dig, til jeg må give slip og prøve igen, og vender dig om men heldigvis kan blive i dig, og rykker mens jeg holder fast i dine lår, og jeg kan se din røv og den er så smuk, og jeg rykker og min hånd bevæger sig ned, og igen er din klit mellem mine fingre mens jeg rykker, og jeg bliver større end jeg troede var muligt, og mine fingre griber om din klit, og min anden hånd om en af dine balder og du skriger, og din fisse trækker sig sammen og jeg rykker og din fisse trækker sig sammen og jeg kommer og sprøjter og lammes og jeg elsker dig og vi falder sammen.
Og vi trækker vejret i korte stød, som bliver længere og længere. Og vi kysser, og måske sover vi - eller måske begynder vi forfra med det samme.
(Om billedet, som er kommet til siden: se her og her.)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar